Receptbeskrivning
Pasta med svarta bönor i tomatsås
Ingredienser
för
500 g tagliatelle
2 st vitlöksklyftor
1 st lök
100 g svamp
2 msk smör
1 frp krossade tomater
2 tsk äppelcidervinäger
1 frp svarta bönor
1 tsk flytande honung
salt och peppar
timjan
25 g parmesanost
tomater
2 st vitlöksklyftor
1 st lök
100 g svamp
2 msk smör
1 frp krossade tomater
2 tsk äppelcidervinäger
1 frp svarta bönor
1 tsk flytande honung
salt och peppar
timjan
25 g parmesanost
tomater
Beskrivning
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka vitlök och gul lök, skiva svampen och fräs allt i matfett.
Tillsätt krossade tomater och vinäger. Låt såsen småkoka utan lock cirka 10 min. Blanda i bönor och värm.
Smaka av med honung, salt, peppar och örter.
Blanda böntomatsåsen med den nykokta pastan.
Strö över timjan, hyvlad parmesan och delade tomater.
Hacka vitlök och gul lök, skiva svampen och fräs allt i matfett.
Tillsätt krossade tomater och vinäger. Låt såsen småkoka utan lock cirka 10 min. Blanda i bönor och värm.
Smaka av med honung, salt, peppar och örter.
Blanda böntomatsåsen med den nykokta pastan.
Strö över timjan, hyvlad parmesan och delade tomater.
Visningar: 615
Inlagt 2012-12-09 20:42:11

