Receptbeskrivning
Korv med krämig majsrisotto
Ã¥sa Svensson via Ica.se
Ingredienser
för
3 dl långkornigt ris
1 burk majs (Ã 300 g)
1 knippa gräslök
2 dl minifraiche (5 % fett)
400 g mager grillkorv (max 10 % fett)
6 dl vatten
1 tsk salt
1.25 krm kajennpeppar
1 burk majs (Ã 300 g)
1 knippa gräslök
2 dl minifraiche (5 % fett)
400 g mager grillkorv (max 10 % fett)
6 dl vatten
1 tsk salt
1.25 krm kajennpeppar
Beskrivning
Koka riset i vatten med salt enligt förpackningens anvisning.
Låt majsen rinna av. Hacka gräslöken.
Vänd ner majs, gräslök och mini fraiche i det färdigkokta riset. Smaka av med kajennpeppar.
Stek eller grilla korven några minuter.
Servera korven med den krämiga majsrisotton och en blandad sallad.
För alla
Byt ut mini fraichen mot 2 dl riven sojabaserad hårdost (för 4 port) om du inte tål mjölk eller laktos. Kontrollera för säkerhets skull innehållet på korven om du inte tål gluten, mjölk, laktos eller soja.
Visningar: 409
Inlagt 2012-12-16 22:15:51

