Receptbeskrivning

Chèvre chaud - chèvretoast

Ingredienser för


  0 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Chèvre chaud - chèvretoast
Denna vackra chèvretoast är en perfekt och snabblagad lättlunch. Låt bara dina bröd med knaprig, nystekt bacon och ost gratineras i ugn några minuter och servera sedan din smarriga Chèvre chaud på en bädd av ruccolasallad och toppad med söt honung.


• 4 skivor vitt eller mörkt formbröd
• 1 paket strimlad bacon
• ca 200 g chèvre (getost)
• rucolasallad till servering
• ca 1 tsk honung till garnering
Så här gör du
1. Sätt ugnen på högsta värmen "grill". Rosta formbröden.
2. Stek bacon knaprigt.
3. Skär chèvren i 4 bitar (för 4 port), ca 1-2 cm tjocka skivor. Lägg osten och bacon på formbrödet.
4. Lägg på en plåt och gratinera högt upp i ugnen i 2-3 minuter eller till fin färg.
5. Lägg upp på en bädd av ruccolasallad. Ringla honungen över och ät genast.


Visningar: 119
Inlagt 2012-12-28 08:45:37