Receptbeskrivning

LCHF Tomat & Basilika paj

Ingredienser för
2 dl pofiber kan hittas bland de glutenfria produkterna
125 g margarin
1.5 msk vatten
1.5 dl ost
2 st ägg
1 salt


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torringredienser, skär smöret i fyrkanter och blanda de i bunken.

2. Skär Tomaterna i skivor, Riv osten och fördela detta jämt över pajen.

3. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda pajskalet ca 10-12 minuter tills det fått vacker färg. Sänk värmen till 200 grader.

4. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt, peppar och den klippta basilikan, häll över. Grädda pajen ca 20 minuter tills äggstanningen är fast.

Servera med en Färsk sallad, Smaklig måltid!



Visningar: 770
Inlagt 2012-12-28 15:09:05