Receptbeskrivning
LCHF Tomat & Basilika paj
Ingredienser
för
2 dl pofiber kan hittas bland de glutenfria produkterna
125 g margarin
1.5 msk vatten
1.5 dl ost
2 st ägg
1 salt
125 g margarin
1.5 msk vatten
1.5 dl ost
2 st ägg
1 salt
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torringredienser, skär smöret i fyrkanter och blanda de i bunken.
2. Skär Tomaterna i skivor, Riv osten och fördela detta jämt över pajen.
3. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda pajskalet ca 10-12 minuter tills det fått vacker färg. Sänk värmen till 200 grader.
4. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt, peppar och den klippta basilikan, häll över. Grädda pajen ca 20 minuter tills äggstanningen är fast.
Servera med en Färsk sallad, Smaklig måltid!
2. Skär Tomaterna i skivor, Riv osten och fördela detta jämt över pajen.
3. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda pajskalet ca 10-12 minuter tills det fått vacker färg. Sänk värmen till 200 grader.
4. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt, peppar och den klippta basilikan, häll över. Grädda pajen ca 20 minuter tills äggstanningen är fast.
Servera med en Färsk sallad, Smaklig måltid!
Visningar: 768
Inlagt 2012-12-28 15:09:05

