Receptbeskrivning

Entrecote med vitlökssmör och stekt aubergine

Ingredienser för
1 st broccolibukett
2 st vitlöksklyftor
1 dl rapsolja
2 msk smör


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Koka upp vatten, skär loss broccoli och koka ca 3-5min beroende på vilken konsistens man föredrar.
Hetta upp oljan i en stor stekpanna, stek aubergine skivorna i oljan på varje sida tills de fått gyllenbrun färg, salta. Lägg på en skiva hushållspapper innan servering.
Hetta upp en stekpanna, tillsätt 1 msk smör och sedan i med entrecote skivorna och stek på varje sida 3-4 min.
Finhacka vitlöken i små bitar, tillsätt 1msk smält smör.
Servera allt när det är varmt och häll över det smälta vitlökssmöret över köttet.

Visningar: 362
Inlagt 2012-12-28 16:12:38