Receptbeskrivning

parmesanflarn med löjrom

Ingredienser för


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
J .--
« armesanflarn med lojrom,
Wäddfil och parmachips
" šfleïïëgt güït tilllivlini lill 1-11 lriibblâfldß
:.._ _:..,.~., vx
5 skivor parmaskinka
cirka zoo g grovriven parmesan
1dl gräddfil eller crème fraiche 1
80 g löjrom
1 liten rödlökfinhackad *
din
Gör så här:_ä¿¿g11tsk111ksl1=a111.1p3<~11lmkplñlsp.ippcrs»
klaaa p|át.Stall rni 1ig11e11115o g1.1der11ui5n1in.
Ta ut och låt svalna.
Fördela osten i tolv högar på en bakplåtspappersklädd plåt.
Ställ in i ugnen i 175 grader i 5»1o min eller tills osten fått
lite färg. Du kan behöva peta till högarna lite med en stek-
spade om de håller på att flyta ihop.Ta ut och låt svalna,
lf

Visningar: 369
Inlagt 2013-01-04 14:28:21