Receptbeskrivning
Chèvre chaud - chèvretoast
Peter Eriksson via Ica.se
Ingredienser
för
4 skivor vitt eller mörkt formbröd
1 paket strimlad bacon
ca 200 g chèvre (getost)
rucolasallad till servering
ca 1 tsk honung till garnering
1 paket strimlad bacon
ca 200 g chèvre (getost)
rucolasallad till servering
ca 1 tsk honung till garnering
Beskrivning
Sätt ugnen på högsta värmen "grill". Rosta formbröden.
Stek bacon knaprigt.
Skär chèvren i 4 bitar (för 4 port), ca 1-2 cm tjocka skivor. Lägg osten och bacon på formbrödet.
Lägg på en plåt och gratinera högt upp i ugnen i 2-3 minuter eller till fin färg.
Lägg upp på en bädd av ruccolasallad. Ringla honungen över och ät genast.
Stek bacon knaprigt.
Skär chèvren i 4 bitar (för 4 port), ca 1-2 cm tjocka skivor. Lägg osten och bacon på formbrödet.
Lägg på en plåt och gratinera högt upp i ugnen i 2-3 minuter eller till fin färg.
Lägg upp på en bädd av ruccolasallad. Ringla honungen över och ät genast.
Visningar: 232
Inlagt 2013-01-02 20:52:15

