Receptbeskrivning
Rödvinsreduktion till lamm
Ingredienser
för
0.5 st gul lök
2 st morot
0.5 dl mörk oxfond
2 dl rött vin
0.75 dl vatten
1 tsk soja
0.5 msk balsamvinäger
1 tsk socker
2 st morot
0.5 dl mörk oxfond
2 dl rött vin
0.75 dl vatten
1 tsk soja
0.5 msk balsamvinäger
1 tsk socker
Beskrivning
1. Fräs i en panna med smör i 2 min.
2. Tillsätt vätskan.
3. Låt koka på medelväg värme i ca 1 tim.
4. Sila såsen.
5. Fortsätt koka tills den fått lagom konsistens.
2. Tillsätt vätskan.
3. Låt koka på medelväg värme i ca 1 tim.
4. Sila såsen.
5. Fortsätt koka tills den fått lagom konsistens.
Visningar: 664
Inlagt 2013-01-03 12:38:45

