Receptbeskrivning
			
			
			
			Morotssoppa med apelsin och ingefära
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1 st gul lök(ar) 
6 st morötter, medelstora
1 st färsk ingefära
1 st apelsin
7 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 st hönsbuljongtärning
						
					6 st morötter, medelstora
1 st färsk ingefära
1 st apelsin
7 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
1 st hönsbuljongtärning
Beskrivning
					
						Skala och hacka löken. Skala och riv morötter och ingefära. Fräs i smör en liten stund. Häll på vatten, lägg i buljongtärning och pressa i apelsinsaften. Koka upp och låt koka i ca 10 min. Mixa soppan och rör i grädden.					
										Visningar: 327
Inlagt 2013-01-05 14:37:32
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min