Receptbeskrivning
Stekt ingefärstofu (194kcal)
Ingredienser
för
tofu
300 g tofu av
mjöl
2 msk honung
finriven ingefära (från en bit på ca 10-15g)
sesamolja
300 g tofu av
mjöl
smaksättning
2 msk japansk soja 2 msk honung
finriven ingefära (från en bit på ca 10-15g)
Till servering
finriven ingefära sesamolja
Beskrivning
Dela tofun i 8 st lika stora bitar, lägg sedan bitarna på hushållspapper och åt ligga ca 5 min.
Blanda under tiden soja, honung och finriven ingefära. När tofun runnit av på papperet vänd den i mjöl och lägg den i en het pappa med sesamolja. Stek tills båda sidorna är gyllenbruna.
Häll sojablandningen över tofun och se till att alla sidor är täckte i såsen, låt steka ett par minuter.
Servera med finriven ingefära.
Blanda under tiden soja, honung och finriven ingefära. När tofun runnit av på papperet vänd den i mjöl och lägg den i en het pappa med sesamolja. Stek tills båda sidorna är gyllenbruna.
Häll sojablandningen över tofun och se till att alla sidor är täckte i såsen, låt steka ett par minuter.
Servera med finriven ingefära.
Visningar: 302
Inlagt 2013-01-07 13:02:07

