Receptbeskrivning
			
			
			
			Ugnsbakad lax i hummersås
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 prt lax 
3 msk touch of taste hummerfond
1 dl vatten
1 dl crème fraiche
2.5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 msk röd stenbitsrom
1 msk dill finklippt
peppar
						
					3 msk touch of taste hummerfond
1 dl vatten
1 dl crème fraiche
2.5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 msk röd stenbitsrom
1 msk dill finklippt
peppar
Beskrivning
					
						1. Sätt ugnen på 200ºC. 
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
Servera med pressad potatis.
										2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
Servera med pressad potatis.
Visningar: 627
Inlagt 2013-01-07 16:12:33
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min