Receptbeskrivning

Smördegsinbakad Köttfärsrulle

Ingredienser för
500 g köttfärs
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt


  45 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
GÖR SÅ HÄR

1. Skala och hacka lök och vitlök. Stek lök och köttfärs i smöret.
2. Blanda ner salt, tomatpuré, sambal och oregano. Låt röran kallna.
3. Rulla ut färdigkavlad smördeg i en långpanna. Fördela färsen och osten och vik ihop kanterna och "limma" med uppvispat ägg.
4. Pensla med ägg och strö på timjan.
5. Grädda i ugn i 25 minuter i 200 grader.

Serveringsförslag: Sallad, bröd
Dryckestips: Öl, vin

Visningar: 409
Inlagt 2013-01-09 21:36:44