Receptbeskrivning
Fläskfilé o grönpepparkorn
Ingredienser
för
1 st fläskfilé
8 st soltorkade tomater
200 g svamp
100 g mjukost soltorkade tomater
2 dl matgrädde
1 tsk diljongsenap
20 st stötta grönpepparkorn
1 krm salt
1 krm peppar
1 krm dragon
8 st soltorkade tomater
200 g svamp
100 g mjukost soltorkade tomater
2 dl matgrädde
1 tsk diljongsenap
20 st stötta grönpepparkorn
1 krm salt
1 krm peppar
1 krm dragon
Beskrivning
GÖR SÅ HÄR
1. Bryn fläskfilen runt om så den får fin färg.
2. Salta och peppra den, ca 1 tsk salt och 0,5 tsk svartpeppar.
3. Rulla in fläskfilen i lite folie och sätt in i ugnen ca: 20 minuter i 200°.
4. Ta ut filen och skiva den i cm-tjocka skivor - lägg i ugnsform.
5. Lägg strimlade tomater och skivad svamp över.
6. Koka ihop övriga ingredienser till en sås - smaka av med lite salt och peppar.
7. Häll såsen över och strö på lite riven ost och torkad dragon.
8. Gratinera i ugnen till osten fått fin färg
9. Servera med en god sallad och ugnspotatis
eller hemsida.
1. Bryn fläskfilen runt om så den får fin färg.
2. Salta och peppra den, ca 1 tsk salt och 0,5 tsk svartpeppar.
3. Rulla in fläskfilen i lite folie och sätt in i ugnen ca: 20 minuter i 200°.
4. Ta ut filen och skiva den i cm-tjocka skivor - lägg i ugnsform.
5. Lägg strimlade tomater och skivad svamp över.
6. Koka ihop övriga ingredienser till en sås - smaka av med lite salt och peppar.
7. Häll såsen över och strö på lite riven ost och torkad dragon.
8. Gratinera i ugnen till osten fått fin färg
9. Servera med en god sallad och ugnspotatis
eller hemsida.
Visningar: 612
Inlagt 2013-01-11 20:37:00

