Receptbeskrivning
Kasslergratäng med ananas och chili
Ingredienser
för
Beskrivning
Kasslergratäng med ananas och chili
4 port
500 g kassler i tunna skivor
4 port kokt pasta
1 liten burk ananasringar
2.5 dl Kelda ostsås
2.5 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
svartpeppar
riven ost
Lägg kokt pasta i en ugnsfast form. Täck med kasslerskivor och därefter ananasringar. Blanda ostsås, grädde, chilisås och svartpeppar till en sås som hälles över alltsammans. Toppa med riven ost. 225 graders ugn ca 25 minuter eller tills osten fått fin färg.
4 port
500 g kassler i tunna skivor
4 port kokt pasta
1 liten burk ananasringar
2.5 dl Kelda ostsås
2.5 dl matlagningsgrädde
2 msk chilisås
svartpeppar
riven ost
Lägg kokt pasta i en ugnsfast form. Täck med kasslerskivor och därefter ananasringar. Blanda ostsås, grädde, chilisås och svartpeppar till en sås som hälles över alltsammans. Toppa med riven ost. 225 graders ugn ca 25 minuter eller tills osten fått fin färg.
Visningar: 720
Inlagt 2013-01-12 11:18:44

