Receptbeskrivning
			
			
			
			Barnfiskburgare
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1  djupfryst torsk (kan givetvis ersättas med a 
2 st äggulor
1 tsk salt
ströbröd
svartpeppar
2 dl gräddfil
1 st tomat
1 msk gräslök
1 msk ketchup
gurka
tomat
sallad
8 formbröd
						
					2 st äggulor
1 tsk salt
ströbröd
svartpeppar
2 dl gräddfil
1 st tomat
1 msk gräslök
1 msk ketchup
gurka
tomat
sallad
8 formbröd
Beskrivning
					
						1.                                 Tina torsken och forma den till runda burgare.                     
2. Vispa upp äggulorna i en djup skål. Blanda ströbröd, salt och pappar i en annan. Doppa sedan fisken först i äggvispet, sedan i paneringen och stek dem i en panna med smör eller olja.
3. Dressing : Hacka tomaten och blanda den med gräddfil, gräslök och ketchup i en skål.
4. Skiva upp gurka, tomat och sallad. Stek sedan formbröd gyllenbrunt.
5. Servera burgarna mellan bröden tillsammans med dressingen och grönsakerna.
					
										2. Vispa upp äggulorna i en djup skål. Blanda ströbröd, salt och pappar i en annan. Doppa sedan fisken först i äggvispet, sedan i paneringen och stek dem i en panna med smör eller olja.
3. Dressing : Hacka tomaten och blanda den med gräddfil, gräslök och ketchup i en skål.
4. Skiva upp gurka, tomat och sallad. Stek sedan formbröd gyllenbrunt.
5. Servera burgarna mellan bröden tillsammans med dressingen och grönsakerna.
Visningar: 665
Inlagt 2013-01-12 11:19:17
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min