Receptbeskrivning

Paneng Gai

Ingredienser för
4 kycklingfiléer
1 purjolök
2 citrongräs
olja
2 currypasta
2 fisksås
1 burk kokosmjölk
2 msk socker


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Skär kycklingen i cm-tjocka strimlor. Ansa och skölj purjolöken. Skär bort den gröna delen, skiva purjon tunt. Bulta ut citrongräsbitarna (då avger de mer smak).
Stek eller woka kycklingen i en het lätt oljad panna. Rör ner currypasten. Låt fräsa i någon minut.
Tillsätt purjolök, fisksås, citrongräs, kokosmjölk och socker. Sjud på låg värme i 3-4 minuter.
Lägg upp i djupa tallrikar och servera med ris.




Visningar: 476
Inlagt 2013-01-12 11:23:00