Receptbeskrivning

Fisk à la thai

Ingredienser för
600 g wokgrönsaker
400 g koljafilé
1 burk kokosmjölk
lime
1 tsk sambal oelek
1 fiskfond
1 mango
koriander
nudlar


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Lägg de frysta wokgrönsakerna i en låg vid gryta, typ traktörpanna. Skär fiskfiléerna i ca 4 cm breda bitar. Lägg dem över grönsakerna.
Blanda kokosmjölk med limejuice, sambal oelek och fond. Häll såsen över traktörpannan. Låt puttra i 8-10 minuter.
Skala, kärna ur och tärna mangon. Strössla mangotärningar och korianderblad över fisken. Servera med nudlar.

För alla
Rätten är fri från gluten, mjölk och ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i fiskfonden.
Gör glutenfri Servera med nudlar som passar, t ex glasnudlar.

Visningar: 640
Inlagt 2013-01-12 13:35:29