Receptbeskrivning
Stroganoff à la thai
Ingredienser
för
4 ris
2 lökar
600 g falukorv
1 msk smör eller margarin
2 matlagningsgrädde
3 msk tomatpuré
0.8 currypasta
2 persilja
2 lökar
600 g falukorv
1 msk smör eller margarin
2 matlagningsgrädde
3 msk tomatpuré
0.8 currypasta
2 persilja
Beskrivning
Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och hacka löken. Skär falukorven i ca 1 cm tjocka strimlor. Stek lök och falukorv i matfettet.
Rör ner grädde, tomatpuré och currypasta. Koka på svag värme ca 5 minuter. Strö över persiljan.
Servera med ris eller annat gryn.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och currypastan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Â
Skala och hacka löken. Skär falukorven i ca 1 cm tjocka strimlor. Stek lök och falukorv i matfettet.
Rör ner grädde, tomatpuré och currypasta. Koka på svag värme ca 5 minuter. Strö över persiljan.
Servera med ris eller annat gryn.
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven och currypastan. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri grädde.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ.
Â
Visningar: 505
Inlagt 2012-01-10 14:46:20

