Receptbeskrivning
			
			
			
			Italienska kotletter
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 st fläskkotlett 
5 st torkade aprikoser
1.5 dl matlagningsgrädde
1.5 dl vatten
2 st vitlöksklyftor rivna
1 msk vetemjöl
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 tsk salvia
1 msk balsamvinäger
1 msk smör
salt och peppar
						
					5 st torkade aprikoser
1.5 dl matlagningsgrädde
1.5 dl vatten
2 st vitlöksklyftor rivna
1 msk vetemjöl
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 tsk salvia
1 msk balsamvinäger
1 msk smör
salt och peppar
Beskrivning
					
						1. Stek kotletterna tillsammans med vitlöken gyllenbruna i lite smör, salta och peppra.
2. Vispa ut mjölet och häll i grädde, buljong, salvia, balsamvinäger och aprikoser.
3. Låt såsen koka upp.
4. Tillsätt såsen i stekpannan tillsammans med kotletterna och låt dem puttra med några minuter.
Servera med nykokt bandpasta.
					
										2. Vispa ut mjölet och häll i grädde, buljong, salvia, balsamvinäger och aprikoser.
3. Låt såsen koka upp.
4. Tillsätt såsen i stekpannan tillsammans med kotletterna och låt dem puttra med några minuter.
Servera med nykokt bandpasta.
Visningar: 299
Inlagt 2013-01-22 13:58:19
				 
					 
			
 





 30 min
  30 min