Receptbeskrivning

Fyllda skinkschnitzlar

Ingredienser för
4 prt pasta
4 skinkschnitzlar (à ca 150 g)
0.5 dl crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
svartpeppar
50 g mozzarellaost
4 skivor salami
4 tomater
1 rödlök
olivolja
balsamvinäger


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Häll av vattnet och blanda den nykokta pastan med crème fraiche och pressad vitlök. Smaka av med svartpeppar.
Skiva mozzarellaosten. Krydda skinkschnitzlarna med salt och svartpeppar. Lägg mozzarellaost och en skiva salami på ena halvan av schnitzlarna. Vik dubbelt och fäst med tandpetare.
Stek schnitzlarna i margarin eller smör ca 2 min/sida. Servera med vitlökspasta och tomatsallad.

Visningar: 221
Inlagt 2013-01-13 16:27:02