Receptbeskrivning
Fyllda skinkschnitzlar
Jenny Johnsson via Ica.se
Ingredienser
för
4 prt pasta
4 skinkschnitzlar (Ã ca 150 g)
0.5 dl crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
svartpeppar
50 g mozzarellaost
4 skivor salami
4 tomater
1 rödlök
olivolja
balsamvinäger
4 skinkschnitzlar (Ã ca 150 g)
0.5 dl crème fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
svartpeppar
50 g mozzarellaost
4 skivor salami
4 tomater
1 rödlök
olivolja
balsamvinäger
Beskrivning
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Häll av vattnet och blanda den nykokta pastan med crème fraiche och pressad vitlök. Smaka av med svartpeppar.
Skiva mozzarellaosten. Krydda skinkschnitzlarna med salt och svartpeppar. Lägg mozzarellaost och en skiva salami på ena halvan av schnitzlarna. Vik dubbelt och fäst med tandpetare.
Stek schnitzlarna i margarin eller smör ca 2 min/sida. Servera med vitlökspasta och tomatsallad.
Visningar: 221
Inlagt 2013-01-13 16:27:02

