Receptbeskrivning
Fläskfilé i ädelostsås
Ingredienser
för
1 st fläskfile
skivad Ädelost
50 g smör
1 st köttbuljong tärning
grädde
ljus maizena redning
skivad Ädelost
50 g smör
1 st köttbuljong tärning
grädde
ljus maizena redning
Beskrivning
GÖR SÅ HÄR
1. Helstek fläskfilén i stekpanna för att få en yta 2. Skiva upp den och lägg den i en smord ugnsfast form, täck den med tunna skivor ädelost.
3. Såsen: 50 gr smör, en köttbuljongtärning och grädde (mängd efter personer) häll i ljus majzena tills den blir lagom simmig. Smaksätt med ädelost efter behag.
4. In med filén i ugnen (mitten 225gr) strax innan den är färdig (ca76 grader) så häll såsen i formen.
Servera med hasselbackspotatis, haricots verts, kokta morötter och en sallad
1. Helstek fläskfilén i stekpanna för att få en yta 2. Skiva upp den och lägg den i en smord ugnsfast form, täck den med tunna skivor ädelost.
3. Såsen: 50 gr smör, en köttbuljongtärning och grädde (mängd efter personer) häll i ljus majzena tills den blir lagom simmig. Smaksätt med ädelost efter behag.
4. In med filén i ugnen (mitten 225gr) strax innan den är färdig (ca76 grader) så häll såsen i formen.
Servera med hasselbackspotatis, haricots verts, kokta morötter och en sallad
Visningar: 590
Inlagt 2013-01-15 18:18:03

