Receptbeskrivning
Platt mage-brÖd
Ingredienser
för
150 g linfrön
150 g pumpakärnor
100 g kokosmjöl
75 g cashewnötter
75 g mandlar
5 st ägg
5 msk kokosolja eller olivolja
1 msk kanel
150 g pumpakärnor
100 g kokosmjöl
75 g cashewnötter
75 g mandlar
5 st ägg
5 msk kokosolja eller olivolja
1 msk kanel
Beskrivning
Mal kärnor och nötter så mycket som du vill men låt gärna några av dem vara hela, eller mycket grovhackade.
Rör ihop allt och häll degen i en avlång kakform med bakpapper. Fyll formen tills så att den är cirka 2 cm från den övre kanten.
Grädda brödet i 45-60 minuter vid 160 grader. Ta ut brödet från ugnen och låt det svalna på galler.
Rör ihop allt och häll degen i en avlång kakform med bakpapper. Fyll formen tills så att den är cirka 2 cm från den övre kanten.
Grädda brödet i 45-60 minuter vid 160 grader. Ta ut brödet från ugnen och låt det svalna på galler.
Visningar: 539
Inlagt 2013-01-15 20:47:27

