Receptbeskrivning
			
			
			
			Kycklinglever med bacon
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							1  fryst kycklinglever 
1 purjolök, skivad
2 msk vetemjöl
2 dl hönsbuljong från tärning
2 dl kaffegrädde
salt och peppar
1 msk tomatpuré
ev. 1 msk sherry el. portvin
1 tsk mejram
1 bacon, strimlat
matfett till stekning
						
					1 purjolök, skivad
2 msk vetemjöl
2 dl hönsbuljong från tärning
2 dl kaffegrädde
salt och peppar
1 msk tomatpuré
ev. 1 msk sherry el. portvin
1 tsk mejram
1 bacon, strimlat
matfett till stekning
Beskrivning
					
						1.                                 Tina levern till hälften och skär den grovt. Bryn den i matfett i en panna. Lägg i en gryta. Bryn purjon och lägg i. Pudra över mjölet, vänd runt och späd med buljongen och grädden.                                                                         2.                                 Krydda och småkoka 5 minuter. Smaka av med tomatpurén och eventuellt med sherry eller portvin.                                                                        3.                                 Fräs baconet knaprigt och strö över den färdiga grytan. Servera gärna kokt ris till.					
										Visningar: 898
Inlagt 2013-02-01 16:56:32
				
					
			




.jpg)
  0 min