Receptbeskrivning
Pepparsås
Ingredienser
för
2 finhackade schalottenlökar
3 msk krossad rosepeppar
tsk grovmalen svartpeppar
fransk senap
2 dl vatten
1 msk kalvfond
3 dl grädde
3 msk krossad rosepeppar
tsk grovmalen svartpeppar
fransk senap
2 dl vatten
1 msk kalvfond
3 dl grädde
Beskrivning
En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod.
Rosepepparsås:
Smörfräs rosepeppar, lök och svartpeppar i en kastrull hastigt.
Blanda ner fransk senap, vatten, kalvfond och grädde.
Låt såsen koka till lagom konsistens, smaka av med lite salt.
Rosepepparsås:
Smörfräs rosepeppar, lök och svartpeppar i en kastrull hastigt.
Blanda ner fransk senap, vatten, kalvfond och grädde.
Låt såsen koka till lagom konsistens, smaka av med lite salt.
Visningar: 346
Inlagt 2013-01-17 12:36:29






0 min