Receptbeskrivning

Barnfiskburgare

Ingredienser för
1 djupfryst torsk (kan givetvis ersättas med a
2 st äggulor
1 tsk salt
ströbröd
svartpeppar
2 dl gräddfil
1 st tomat
1 msk gräslök
1 msk ketchup
gurka
tomat
sallad
8 formbröd


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Tina torsken och forma den till runda burgare.
2. Vispa upp äggulorna i en djup skål. Blanda ströbröd, salt och pappar i en annan. Doppa sedan fisken först i äggvispet, sedan i paneringen och stek dem i en panna med smör eller olja.
3. Dressing : Hacka tomaten och blanda den med gräddfil, gräslök och ketchup i en skål.
4. Skiva upp gurka, tomat och sallad. Stek sedan formbröd gyllenbrunt.
5. Servera burgarna mellan bröden tillsammans med dressingen och grönsakerna.

Visningar: 122
Inlagt 2013-01-19 16:56:17