Receptbeskrivning
Raw almondbutter cups
Ingredienser
för
Beskrivning
Ca: 6st:
1:a lagret:
2½ dl valfria nötter eller solrosfrön
2-3 msk dadelsirap, raw honung eller yaconsirap
2 stora msk kakaopulver eller carobpulver
2 msk smält kokosolja
Mixa allt i en matberedare och tryck ut i plastad muffinsplåt och ställ in i kylen.
2:a lagret:
2½ dl kokosflingor
5 msk raw mandelsmör
några msk dadelsirap, raw honung eller yaconsirap
5 msk osmält kokosolja
en nypa himalaya salt
Mixa detta lagret och tryck ut det ovanpå första lagret i din muffinspanna, ställ in i kylen medan du gör chokladen.
Chokladen:
5 msk smält kokosolja
4 msk raw kakao
3-4 msk raw honung eller dadelpasta/dadelsirap eller annan flytande sötning
Blanda samman alla ingredienser till sötningen. Tag ut din muffinsplåt och häll chokladen över "muffinsarna".Blir det choklad över så häll den på en plastad tallrik och ställ in i kylen så har du choklad chips till desserter och kakor, bara att bryta sönder och använda . Ställ in i kylen ca: 1tim.
1:a lagret:
2½ dl valfria nötter eller solrosfrön
2-3 msk dadelsirap, raw honung eller yaconsirap
2 stora msk kakaopulver eller carobpulver
2 msk smält kokosolja
Mixa allt i en matberedare och tryck ut i plastad muffinsplåt och ställ in i kylen.
2:a lagret:
2½ dl kokosflingor
5 msk raw mandelsmör
några msk dadelsirap, raw honung eller yaconsirap
5 msk osmält kokosolja
en nypa himalaya salt
Mixa detta lagret och tryck ut det ovanpå första lagret i din muffinspanna, ställ in i kylen medan du gör chokladen.
Chokladen:
5 msk smält kokosolja
4 msk raw kakao
3-4 msk raw honung eller dadelpasta/dadelsirap eller annan flytande sötning
Blanda samman alla ingredienser till sötningen. Tag ut din muffinsplåt och häll chokladen över "muffinsarna".Blir det choklad över så häll den på en plastad tallrik och ställ in i kylen så har du choklad chips till desserter och kakor, bara att bryta sönder och använda . Ställ in i kylen ca: 1tim.
Visningar: 249
Inlagt 2013-01-19 19:02:39

