Receptbeskrivning

*raw* kokoskrämpaj med vitchoklad och banan

Ingredienser för


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
(5st mini pajer)


Botten:
10st färska dadlar
1½- pecannötter
2½ dl valnötter
4 msk smällt kokosolja
En nypa himalaya salt
En nypa äkta vaniljpulver


Fyllning:
Kött från 1 kokosnöt(helst de unga gröna nötterna) eller 1½ dl raw bötlagda cashews.
1 näve ej blötlagda raw caschewnötter
2½-3 dl kokosvatten
valfri naturlig sötning efter smak
vaniljpulver efter smak
½ dl smällt kokosolja
7 msk smällt kakaosmör
banan att dekorera med samt lägga i botten
Riven kokos att dekorera med


Gör botten så här:
Mixa ingredienserna till botten och fördela degen i 5st tartlettformar med löstagbar botten. Ställ in minipajerna i kylen så att botten stelnar lite.

Gör fyllningen så här:
Mixa kokosvatten med kokoskött ochcashewnötter. Tillsätt sötning, vanilj, en nypa salt samt den smälta kokosoljan och kakaosmöret.
Mixa allt samman till en slät smet. Lägg några skivade bananskivor i botten på varje pajform, fyll pajformarna med fyllningen och ställ in dem i frysen ca: 2tim så att pajerna stelnar. Ställ dem där efter i kylen fram till servering. Dekorera med skivad banan och strö över lite kokosflingor.

http://www.sweettreatswithlove.com/search/label/Raw%20Desserts

Visningar: 412
Inlagt 2013-01-19 19:06:17