Receptbeskrivning

Tacotoast

Ingredienser för
ca 300 g vitkål
1 msk salladskrydda
2 krm salt
2 msk vitvinsvinäger
1 msk olja
1 rödlök
ca 500 g nötfärs
1 tsk olja
salt och peppar
220 g tacosås (medium)
2 baguetter
1 paprika
200 g riven mozzarella


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
Sätt ugnen på 225˚C.
Vitkålssallad: Hyvla vitkålen eller skiva den tunt. Lägg den i en bunke och strö över salladskrydda, salt, vinäger och olja. Vänd runt då och då.
Skala och hacka löken. Stek den med nötfärsen i oljan och krydda med salt och peppar.
Vänd ner tacosåsen i färsen.
Dela baguetterna på längden. Dela, kärna ur och skiva paprikan.
Rosta baguetterna i ugnen ca 5 minuter.
Fördela färsen på baguettehalvorna. Lägg på paprikan och toppa med mozzarellan. Sätt in mitt i ugnen ca 15 minuter.
Servera baguetterna med vitkålssalladen.

Visningar: 196
Inlagt 2013-01-24 19:00:41