Receptbeskrivning
Rostbröd
Ingredienser
för
12 st stsora ägg
50 g smält smör
1 dl kokosmjöl
1 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
salt
vallmofrön
50 g smält smör
1 dl kokosmjöl
1 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
salt
vallmofrön
Beskrivning
Gör så här:
Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda väl i smeten. Häll i en smord form eller en klädd med smörpapper, toppa med vallmofrön.
Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.
Jag brukar kontrollera brödet med en termometer innan jag tar ut det och om det har en innertemperatur på 90 grader eller mer så brukar det vara klart.
Passar utmärkt att ha som botten till smörgåstårta eller att rosta.
Visningar: 256
Inlagt 2013-01-25 09:08:46

