Receptbeskrivning

Snabb korvgryta à la LCHF

Ingredienser för
1 st gul lök
1 st purjolök
2 st vitlöksklyftor
2 msk smör
600 g falukorv
3 dl grädde
3 msk tomatpuré
1 msk sockerfri soja
1 krm grovmalen svartpeppar
1 tsk sambal oelek (stark), valfritt
1 msk kalvfond
salt
nymald svartpeppar
ruccola


  0 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Skär lök, vitlök och purjolök i skivor och stek dem mjuka i smör på låg värme i en gryta. 2. Skär korven i 1 cm tjocka skivor och halvera dem. Höj värmen och stek korven tillsammans med löken. 3. När korven fått lite färg, slå på grädden och smaka av med kryddor och fond. 4. Låt det koka ihop i 5–10 minuter. 5. Servera toppad med rucola tillsammans med blomkålsris.

Visningar: 359
Inlagt 2013-01-28 16:26:58