Receptbeskrivning
Färskostfylld laxfilé
Ingredienser
för
600 g laxfilé, bit
1 burk keso (250 g)
0.5 philadelphiaost
2 tsk rapsolja
1 st zucchini
1 st paprika, röd
salt och vitpeppar, malen
1 burk keso (250 g)
0.5 philadelphiaost
2 tsk rapsolja
1 st zucchini
1 st paprika, röd
salt och vitpeppar, malen
Beskrivning
1. Värm ugnen till 225°. Smörj en ugnssäker form och lägg i laxbiten. Skär några långa snitt nästan ända ner till skinnet.
2. Blanda samman keso, philadelphiaost, salt och peppar. Fyll skårorna med ostblandning och bre resten av blandningen ovanpå.
3. Ansa och skär zucchini och paprika i mindre bitar. Lägg grönsakerna runt om laxen. Stek i ugnen i 20 minuter eller till laxen fått fin färg och har en innertemperatur på 60°. Servera med kokt potatis.
2. Blanda samman keso, philadelphiaost, salt och peppar. Fyll skårorna med ostblandning och bre resten av blandningen ovanpå.
3. Ansa och skär zucchini och paprika i mindre bitar. Lägg grönsakerna runt om laxen. Stek i ugnen i 20 minuter eller till laxen fått fin färg och har en innertemperatur på 60°. Servera med kokt potatis.
Visningar: 614
Inlagt 2013-01-29 10:50:51