Receptbeskrivning
Snabb chili på köttfärs
Johan Persson via Ica.se
Ingredienser
för
1 rödlök
2 morötter
380 g kidneybönor
ca 500 g nötfärs
1 msk olja
400 g pastasås (chili/vitlök)
salt och peppar
ev. strösocker
1 isbergssalladshuvud
2 dl matyoghurt
200 g tortillachips (naturell)
2 morötter
380 g kidneybönor
ca 500 g nötfärs
1 msk olja
400 g pastasås (chili/vitlök)
salt och peppar
ev. strösocker
1 isbergssalladshuvud
2 dl matyoghurt
200 g tortillachips (naturell)
Beskrivning
Skala lök och morötter. Hacka löken och riv morötterna fint. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
Stek färsen i hälften av oljan och lägg över i en stor kastrull.
Stek lök och morötter i resten av oljan och lägg över i kastrullen.
Rör ner bönorna och pastasåsen. Låt allt koka några minuter. Smaka av med salt, peppar och ev. lite socker.
Skölj och strimla salladen.
Servera chilin med sallad, yoghurt och tortillachips.
Stek färsen i hälften av oljan och lägg över i en stor kastrull.
Stek lök och morötter i resten av oljan och lägg över i kastrullen.
Rör ner bönorna och pastasåsen. Låt allt koka några minuter. Smaka av med salt, peppar och ev. lite socker.
Skölj och strimla salladen.
Servera chilin med sallad, yoghurt och tortillachips.
Visningar: 539
Inlagt 2013-01-29 18:39:52

