Receptbeskrivning

Vit fisk i folie med aioli

Ingredienser för
500 g sejfiléer eller annan vit fisk
1 st purjolök(ar)
1 st röd paprika
1 msk olivolja
2 st tomater, hackade
salt och peppar
1.5 dl matlagningsyoghurt
0.5 dl fettfri majonnäs
1 st vitlöksklyftor, pressade
1 saffran


  30 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur och vik ihop fiskfiléerna och placera på 4 bitar folie. Salta och peppra.2. Strimla purjolök och paprika och placera tillsammans med de tärnade tomaterna ovanpå torskbitarna. Fördela olivoljan över de 4 paketen och salta och peppra.3. Vik ihop folien till paket och lägg i en ugnssäker form. Ugnsbaka i 200° tills fisken är klar, cirka20-25minuter.4. Blanda samman ingredienserna till såsen. Servera med couscous eller ris och en sallad.

Visningar: 263
Inlagt 2013-01-31 08:22:35