Receptbeskrivning
Vit fisk i folie med aioli
Ingredienser
för
500 g sejfiléer eller annan vit fisk
1 st purjolök(ar)
1 st röd paprika
1 msk olivolja
2 st tomater, hackade
salt och peppar
1.5 dl matlagningsyoghurt
0.5 dl fettfri majonnäs
1 st vitlöksklyftor, pressade
1 saffran
1 st purjolök(ar)
1 st röd paprika
1 msk olivolja
2 st tomater, hackade
salt och peppar
1.5 dl matlagningsyoghurt
0.5 dl fettfri majonnäs
1 st vitlöksklyftor, pressade
1 saffran
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200 grader. Bena ur och vik ihop fiskfiléerna och placera på 4 bitar folie. Salta och peppra.
2. Strimla purjolök och paprika och placera tillsammans med de tärnade tomaterna ovanpå torskbitarna. Fördela olivoljan över de 4 paketen och salta och peppra.
3. Vik ihop folien till paket och lägg i en ugnssäker form. Ugnsbaka i 200° tills fisken är klar, cirka20-25minuter.
4. Blanda samman ingredienserna till såsen. Servera med couscous eller ris och en sallad.
2. Strimla purjolök och paprika och placera tillsammans med de tärnade tomaterna ovanpå torskbitarna. Fördela olivoljan över de 4 paketen och salta och peppra.
3. Vik ihop folien till paket och lägg i en ugnssäker form. Ugnsbaka i 200° tills fisken är klar, cirka20-25minuter.
4. Blanda samman ingredienserna till såsen. Servera med couscous eller ris och en sallad.
Visningar: 715
Inlagt 2013-03-14 04:30:11

