Receptbeskrivning
Rotsakspytt med köttfärs
Ingredienser
för
8 st potatisar, (ca 700 g)
2 st morötter, (ca 200 g)
2 st lökar, gula
3 msk hp-sås
1 tsk salt
3 msk smör, (2 + 1 msk)
400 g nötfärs
4 st ägg
2 st morötter, (ca 200 g)
2 st lökar, gula
3 msk hp-sås
1 tsk salt
3 msk smör, (2 + 1 msk)
400 g nötfärs
4 st ägg
Beskrivning
1. Skala och skär potatis, morot och lök i tärningar. Blanda med HP-sås och salt.
2. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen.
3. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.
2. Stek grönsakerna i smöret i en panna tillsammans med färsen.
3. Stek äggen och servera till pytten. Servera med HP-sås.
Visningar: 646
Inlagt 2013-02-01 20:49:25

