Receptbeskrivning
Tryffel, grundrecept
Ingredienser
för
1 dl grädde
1 msk honung
200 g choklad av valfri kakaohalt
30 g smör
1 msk honung
200 g choklad av valfri kakaohalt
30 g smör
Beskrivning
ca 40 st
1. Värm grädde och honung i en kastrull, finhacka chokladen och låt
den tillsammans med smöret smälta ned i grädden.
2. Häll upp i en burk och låt svalna. Forma till kulor och rulla dem
sedan i kakao eller florsocker.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
1. Värm grädde och honung i en kastrull, finhacka chokladen och låt
den tillsammans med smöret smälta ned i grädden.
2. Häll upp i en burk och låt svalna. Forma till kulor och rulla dem
sedan i kakao eller florsocker.
Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja Kristoferson
Visningar: 380
Inlagt 2013-02-03 11:02:41

