Receptbeskrivning

Mockapraliner

Ingredienser för
150 g choklad till formarna
0.5 dl grädde
2 msk kaffe
100 g mörk choklad till fyllningen
1 msk smör


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Ca 15 stycken

1. Temperera chokladen till formarna (sök på "Temperera choklad" för att se hur du gör).
2. Pensla pralinformarna med den tempererade chokladen. LÃ¥t
chokladen
stelna och pensla sedan en gång till så du får ett jämntjockt
skal på pralinen.
3. Låt grädde och kaffe koka upp, finhacka chokladen och låt den
smälta i tillsammans med smöret.
4. När krämen svalnat, fyll chokladformarna.
5. Fyll sedan på med choklad för att få en botten. Låt stelna innan du
tar ur pralinerna ur formen.

Recept: Linnéa Seidel
Foto: Katja kristoferson

Visningar: 308
Inlagt 2013-02-03 11:03:45