Receptbeskrivning

Tagliatelle med vitlöksdoftande fläskfilé i senapsås

Ingredienser för
500 g fläskfilé(er)
240 g pasta tagliatelle
10 st champinjoner
2 msk touch of taste oxfond med rödvin
2 dl mellangrädde
2 dl vatten
2 msk fransk senap
2 st vitlöksklyfta(or)
1 msk gräslök finhackad


  15 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Skiva svamp och fräs i matfett. Skär fläskfilén i bitar och bryn i stekpanna med hög kant. 2. Pressa över vitlök och lägg i svampen. Rör ihop grädde, vatten, fond och senap och häll över köttet. 3. Låt såsen koka ihop och köttet bli genomstekt. Blanda ner gräslöken i såsen. Servera på 4 tallrikar med pasta, fläskfilé, sås och fräsch sallad

Visningar: 244
Inlagt 2013-02-03 15:11:24