Receptbeskrivning
			
			
			
			Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							4 st lasagneplattor 
1 burk inlagda kronärtskockor
1 pecorino ost
						
					1 burk inlagda kronärtskockor
1 pecorino ost
Beskrivning
					
						1. Strimma lasagneplattorna till långa pasta remsor.
2. Koka i buljong, till den är mjuk.
3. Värm på kronärtskockorna, häll av spadet och häll i 1 dl vitt vin.
4. Skala och skär charlottenlöken i tunna ringar.
5. Blanda löken med kronärtskockorna, hacka persilja och lägg i pannan.
6. Krydda med salt och peppar.
7. Riv osten och lägg upp i skål vid sidan.
8. Lägg upp pastan och blanda ner kockorna.
9. Servera.
					
										2. Koka i buljong, till den är mjuk.
3. Värm på kronärtskockorna, häll av spadet och häll i 1 dl vitt vin.
4. Skala och skär charlottenlöken i tunna ringar.
5. Blanda löken med kronärtskockorna, hacka persilja och lägg i pannan.
6. Krydda med salt och peppar.
7. Riv osten och lägg upp i skål vid sidan.
8. Lägg upp pastan och blanda ner kockorna.
9. Servera.
Visningar: 974
Inlagt 2012-01-14 07:14:21
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min