Receptbeskrivning
Pasta med spenat, rökt sidfläsk och riven prästost
Malin A via AlltomMat.se
Ingredienser
för
400 g pasta, fusilli eller pappardelle
0.5 st schalottenlök
150 g fläsk, rökt
2 msk smör
100 g spenat
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk senap
0.5 tsk salt
1 dl prästost, riven( ca 1 dl) (40 g)
0.5 st schalottenlök
150 g fläsk, rökt
2 msk smör
100 g spenat
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk senap
0.5 tsk salt
1 dl prästost, riven( ca 1 dl) (40 g)
Beskrivning
1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala och hacka löken. Skär fläsket i tärningar. Fräs lök och fläsk i smör i en stekpanna. Blanda i spenaten och tillsätt crème fraiche och senap. Smaka av med salt.
3. Låt pastan rinna av och blanda den med såsen. Strö över ost och servera. Ca 650 kcal per portion
26 g fett 25 g protein
76 g kolhydrater
2. Skala och hacka löken. Skär fläsket i tärningar. Fräs lök och fläsk i smör i en stekpanna. Blanda i spenaten och tillsätt crème fraiche och senap. Smaka av med salt.
3. Låt pastan rinna av och blanda den med såsen. Strö över ost och servera. Ca 650 kcal per portion
26 g fett 25 g protein
76 g kolhydrater
Visningar: 1118
Inlagt 2012-01-14 07:22:55

