Receptbeskrivning

Creolsk jambalaya med chorizo

Ingredienser för
4 st chorizokorv(ar)
1 krossade tomater
3 dl ris
1 st röd paprika
1 st gul lök(ar)
1 st chili röd
3 msk touch of taste kalvfond
4.5 dl vatten
1 st lagerblad
1 tsk timjan
0.5 tsk salt
0.5 dl syltlök
olivolja


  15 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Hacka löken och bryn tillsammans med riset i olja några minuter.

2. Späd med vatten och fond. Tillsätt krossade tomater, salt och kryddor. Låt koka 15 minuter.

3. Kärna ur och strimla chilin och paprikan. Skär korven i slantar.

4. Bland ner i riset, låt koka ytterligare ca 5 minuter.

5. Tillsätt syltlök och servera

Visningar: 253
Inlagt 2013-10-29 22:43:29