Receptbeskrivning
			
			
			
			Hemgjord falukorv
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 dl kallt vatten 
300 g fläskfärs
70 g bacon
1 msk potatismjöl
1 tsk salt
1.5 tsk lökpulver
1.5 tsk paprikapulver (milt)
1 tsk torkad koriander
1 msk flytande honung
						
					300 g fläskfärs
70 g bacon
1 msk potatismjöl
1 tsk salt
1.5 tsk lökpulver
1.5 tsk paprikapulver (milt)
1 tsk torkad koriander
1 msk flytande honung
Beskrivning
					
						1.                                 Hemgjord falukorvSätt ugnen på 120 grader.                    
2. Mät upp vattnet till korvsmeten i en form som går in i frysen och låt det bli riktigt kallt.
3. Blanda fläskfärsen i en matberedare med bacon, potatismjöl, salt och kryddor.
4. Späd lite i taget under mixning med det iskalla vattnet.
5. Ställ korvfärsen i kylen.
6. Lägg ut färsen på plastfilm och rulla till en stor falukorv eller flera lite mindre korvar.
7. Lägg korven i en ugnsfast form och häll på vatten tills en tredjedel av korven täcks.
8. Baka ca 1 timme.
9. Låt korven svalna.
10. Sedan är din hemgjorda falukorv klar att stekas!
					
										2. Mät upp vattnet till korvsmeten i en form som går in i frysen och låt det bli riktigt kallt.
3. Blanda fläskfärsen i en matberedare med bacon, potatismjöl, salt och kryddor.
4. Späd lite i taget under mixning med det iskalla vattnet.
5. Ställ korvfärsen i kylen.
6. Lägg ut färsen på plastfilm och rulla till en stor falukorv eller flera lite mindre korvar.
7. Lägg korven i en ugnsfast form och häll på vatten tills en tredjedel av korven täcks.
8. Baka ca 1 timme.
9. Låt korven svalna.
10. Sedan är din hemgjorda falukorv klar att stekas!
Visningar: 703
Inlagt 2013-02-15 08:56:59
				
					
			




.jpg)
  0 min