Receptbeskrivning

Ädelostfyllda kycklingrullader med bacon

Ingredienser för
500 g kycklinginnerfilé
300 g bacon
4 dl matlagningsgrädde kan alterneras med vispgrädde eller magrare alternativ
1 ädelost


  45 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning
1. Putsa kycklingen. Skär en stav ädelost och lägg mitt på en filé. Vik ihop kycklingen kring ädelosten och rulla in det hela i bacon.

2. Fräs rulladerna i en panna tills baconet fått färg. Sänk värmen och häll i grädden så att åtminstone halva rulladerna täcks. Lägg i buljong till önskad sälta.

3. Låt puttra i ca 15 minuter tills kycklingen är färdig.

4. Plocka upp rulladerna ur grädden och skär dem i två halvor. Ställ halvorna upp vid servering. Grädden kan användas som sås, men det smakar mycket även utan. Servera till ris, matvete eller vad som själv önskas.

Visningar: 378
Inlagt 2012-01-15 07:15:36