Receptbeskrivning

Halstrad torskfile med quinoa & tomatsallad

Ingredienser för
800 g torskfile
2 st rödlök, små
3 st tomat, röd
3 st tomat, gul
1 tsk olivolja
80 g gröna oliver, kärnfria
2 dl quinoagryn, okokta
flingsalt


  30 min
 Svårighet: Lätt
Beskrivning
Tillaga quinoan enl förp. Hacka lök, tomater och skiva oliverna tunt. Blanda grönsakerna med quinoan och olja, krydda med salt och peppar. Hetta upp en teflonpanna, strö på lite flingsalt och halstra torsken, låt den steka någon minut, var noga med att inte översteka den. Servera torsken med salladen och dekorera gärna,
med citron och örter.

Tips! Vill du servera sås till denna rätt så vispa fraiche som smaksätts med salt och wasabi-pasta.

Visningar: 274
Inlagt 2013-02-17 00:12:03