Receptbeskrivning

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ingredienser för
400 g fläskfilé(er) färsk
2 dl crème fraiche
1 msk smör till stekning
1.5 msk bong touch of taste kantarellfond
50 g kantareller konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad


  15 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1.Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.5.Rör om och låt småkoka i några minuter.6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.

Visningar: 665
Inlagt 2013-02-22 17:04:43