Receptbeskrivning

Vit fisk i kokosmjölk

Ingredienser för
1 msk matolja
1 kg fisk
2 st paprika
2 st tomat
400 g kokosmjölk
tsk salt
1 msk fiskfond
2 msk lime
1 krm vitpeppar


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Ringla lite olja i botten av en ugnsform.
Lägg torskfilébitarna i ugnsformen. Salta gärna lite på varje bit.
Skär tomaterna i tunna skivor och paprikorna i strimlor. Sprid ut ovanpå
fisken. Blanda kokosmjölk, fiskfond, saft av lime, salt och vitpeppar och häll
detta ovanpå. (Man kan blanda i kokosmjölk-förpackningen om man är
försiktig och vill spara disk.) Om kokosmjölken har separerat så vispa ut
den först. Tillaga i mitten av ugnen i 200°C i ca 25 min

Visningar: 474
Inlagt 2013-02-23 16:24:19