Receptbeskrivning

Potatissallad med chorizo

Ingredienser för
300 g broccoli
600 g färskpotatis(ar)
300 g chorizokorv(ar)
1 st paprika
1 msk olivolja
2 st vitlöksklyfta(or)
1 dl crème fraiche
0.5 dl persilja hackad
1 dl dill hackad
2 msk rödvinsvinäger
salt


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Koka potatisen, morötter och broccoli. Skär paprika i bitar. Strimla vitlök och lök. Skär chorizon i skivor och stek tillsammans med paprika, lök och vitlök.

2. Blanda korv, grönsaker och rotfrukter. Blanda dressingen och häll den över grönsaker och korv medan allt är varmt. Låt stå och svalna en stund, ät salladen ljummen.

Recept: Mia Troberg Elonq
Foto: Emma Mattsson
Rekvisita: Ellvera, Jean Dubost, Laguiole

Näringsinnehåll:
Energi (kcal) 517,0
Protein (g) 17,9
Fett (g) 30,6
Kolhydrater (g) 39,4

Visningar: 580
Inlagt 2013-02-23 18:45:37