Receptbeskrivning
Gratinerad tortellini med spenat och skinka
Ingredienser
för
Beskrivning
Antal portioner: 4
4 dl Kelda® Pastasås Fyra ostar
(Eller egengjord gräddig sås)
500 g färsk tortellini, t ex spenat och ricotta
100 g rökt skinka
70 g babyspenat
100 g Kvibille® ädel
1/2-1 cl grovhäckade valnötter
Gör så här:
Sätt ugnen pä grill 225'
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen
Strimla skinkan och skölj bladspenaten.
Häll av vattnet på pastan och lägg den i en ugnssäker form
Lägg på bladspenaten och skinkan häll över pastasà sen
Smula över osten och lägg på valnötter Gratinera i mitten av ugnen ca 7 minuter
4 dl Kelda® Pastasås Fyra ostar
(Eller egengjord gräddig sås)
500 g färsk tortellini, t ex spenat och ricotta
100 g rökt skinka
70 g babyspenat
100 g Kvibille® ädel
1/2-1 cl grovhäckade valnötter
Gör så här:
Sätt ugnen pä grill 225'
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen
Strimla skinkan och skölj bladspenaten.
Häll av vattnet på pastan och lägg den i en ugnssäker form
Lägg på bladspenaten och skinkan häll över pastasà sen
Smula över osten och lägg på valnötter Gratinera i mitten av ugnen ca 7 minuter
Visningar: 761
Inlagt 2013-03-02 12:14:24