Receptbeskrivning
Ingredienser
för
5 dl vispgrädde
1 st vaniljstång (alt. 1 tsk vaniljsocker)
1 dl socker
3 st gelatinblad
2 dl hallon
bär eller frukt
citronmeliss
1 st vaniljstång (alt. 1 tsk vaniljsocker)
1 dl socker
3 st gelatinblad
2 dl hallon
bär eller frukt
citronmeliss
Beskrivning
1. Gräddig pannacotta med hallonLägg gelatinbladen i blöt. Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg fröna och vaniljstången i en kastrull. Häll på vispgrädde och tillsätt sockret. Låt koka upp. Rör om och låt puttra 1-2 minuter. 2. Ta av kastrullen från plattan. Lägg i gelatinbladen och rör om så att de löser sig. 3. Sila bort vaniljstången. Fördela hallonen i 6 portionsglas. Häll på smeten och ställ in i kylen minst 2 timmar så att det stelnar. Dekorera med bär och gröna blad före servering.
Visningar: 268
Inlagt 2013-03-05 09:09:21

