Receptbeskrivning
Kvargpannkaka
Ingredienser
för
2 dl kvarg 0,1%
1 dl lättkeso
1 dl fiberhavregryn
1 dl filmjölk lätt
6 st ägg
2 st äggula
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
1 dl lättkeso
1 dl fiberhavregryn
1 dl filmjölk lätt
6 st ägg
2 st äggula
1 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
Beskrivning
1. Vispa äggen för sig.
2. Tillsätt resten av ingredienserna.
3. Stek som vanliga pannkakor eller gör ugnspannkaka, 200 grader i ca 20 minuter.
Tips: klipp i 1-2 pkt bacon (stek, häll bort fettet).
2. Tillsätt resten av ingredienserna.
3. Stek som vanliga pannkakor eller gör ugnspannkaka, 200 grader i ca 20 minuter.
Tips: klipp i 1-2 pkt bacon (stek, häll bort fettet).
Visningar: 864
Inlagt 2013-03-06 17:58:59

